keuken

Slogan van je site

afbeelding

keukenmes

tomatenmessen

Het tomatenmesje is klein in model maar doet groot werk. Mesjes kunnen een vork aan de punt hebben maar dat is geen vaste regel. Een tomaat kan ook gesneden worden met een glad mesblad zoals een koksmes dit heeft. Alleen moet deze wel fantastisch scherp zijn om door de tomaten vel te komen. Het tomatenmes is fijn gekarteld waardoor het met gemak en zonder beschadigingen door de schil snijdt.
  • kartelmes kopen Een bakkersmes en broodmes zijn dezelfde messen. Wie zelf vers brood bakt of liever een product met een kartelmes snijdt is het beste af met 1 van de broodmessen. Met dank aan het lange lemmet kan je ook zonder moeite door een Italiaanse bol snijden. Doordat de kartels zich vastpakken in brood zal deze niet pletten en kruimelen.

slagersmes

Perfect keukengerei is iets dat je de meeste kans van slagen geeft, zelfs als je nog nooit eerder hebt gekookt. Je producten gaan snijden met het meest geschikte mes zoals het SLAGERSMES is dan ook het beste. Om het keukenmes optimaal te gebruiken is het praktisch dat je goed kan snijden, dan komt het mes extra goed tot haar recht.